Waarom?
Het Jeugdzeilen wordt georganiseerd door de Commissie van Schippers en Bemanningen, Stichting Foar de Neiteam, SKS, IFKS en de vereniging Grouwster Watersport.
Het Jeugdzeilen wordt ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door het vele aantal vrijwilligers die bestaan uit schippers en bemanningen vanuit de SKS en IFKS. Ook dit jaar willen we dit toch (onder voorbehoud van de RIVM-richtlijnen) weer voor de jeugd, die hier belangstelling voor heeft, belangeloos mogelijk maken.

Het Jeugdzeilen is bestemd voor de Friese en Hollandse jeugd met belangstelling voor het sk没tsjesilen. De afgelopen jaren is er gezeild met G.W.S.-schouwen, sk没tsjes en pramen. Een daverend succes!! Veel jeugd is inmiddels op wedstrijdsk没tsjes terug te vinden, maar ook op andere platbodems.
Ook dit jaar stellen de eigenaren van de G.W.S.-schouwen hun schouwen beschikbaar en zijn er ook weer sk没tsjes.

Datum:
17 + 18 september 2022 (Vrijdagavond +zaterdag).

Plaats van handeling:
Vrijdags vindt er een actieve ontdekkingstocht plaats.

Zaterdags wordt er gezeild met o.a. G.W.S.-schouwen en drie echte sk没tsjes op of nabij de Pikmar bij Grou. Vanaf een prachtig volgschip (Detailinfo volgt na opgave).

Geef je op!!!
Ben jij tussen de 8 en 18 jaar (en absoluut niet jonger), wil je graag meer weten over het sk没tsjesilen en altijd al eens (onder begeleiding van ervaren instructeurs) in een G.W.S.-schouw of op een echt sk没tsje willen zeilen?

Geef je dan v贸贸r 11 september 2022 op via platbodemjeugdzeilen@gmail.com. Geef daar je naam, leeftijd, adres, woonplaats, mailadres en telefoonnummer door.

Namens de organisatie,
Willem Postma
06-46121689


CORONA UPDATE
Het corona virus houdt nog steeds heel Nederland in zijn greep, maar het gaat de goede kant op en de versoepelingen vorderen. Dit is ook bij ons bekend en we houden hier dan ook rekening mee, waardoor de inschrijving dan ook open is. De datum is en blijft onder voorbehoud, maar houden we vooralsnog aan. De overheid is leidend voor ons en dit respecteren we dan ook. Tot die tijd beginnen wij met de organisatie en houden we jullie op de hoogte mocht er iets veranderen tijdens de voorbereidingen.


Laatst gewijzigd op: 28 september 2021

ga naar onze facebookpagina